Styreleder Nina Aasland og daglig leder Yngve Torkildsen i Norsk Utleieforening.Styreleder Nina Aasland i Norsk Utleieforening sier de gjennom mange år har jobbet med delingsøkonomi.Torger ReveJon SandnesOrdstyrer Lene Eikefjord.Fredrik Brandal, Senior Customer Sales Manager, Ramirent ASRandi A. Lekanger, miljøsjef Skanska Norge AS.Nina Aasland kunne torsdag overlate styreledervervet i Norsk Utleieforening til Fredrik Brandal.Kjetil tettum ble tildelt Utleieprisen 2020 på Utleiekonferansens festmiddag.Fra utdelingen av Utleieprisen 2020 til Kjetil Tettum.Fra utdelingen av Utstillerprisen,Bjarne Tevik (t.v.) og Hans-Ole Liseth kunne ta imot Utstillerprisen på vegne av Armada Dynamics.Fra Utleiekonferansens festmiddag.

Rekorddeltakelse på Utleiekonferansen

Det er hele 230 deltakere på årets utgave av Utleiekonferansen på Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen.

Dette er det høyeste antallet noensinne i konferansens 14 år lange historie.

- Konferansen ble arrangert for første gang i 2005, og aldri har vi vært så mange samlet som i år, sier Nina Aasland, styreleder i Norsk Utleieforneing.

Hele 40 utstillere er også på plass.

- Det er selvsagt gledelig og viser at vi har lyktes med vår satsing på å gjennomføre konferansen på en dag, påpeker daglig leder Yngve Torkildsen i Norsk Utleieforening.