Rejlers Norge kjøper opp Omega Holtan. Lederne mener de er en god match, f.v. Ragnar Holtan, Petter Arnesen og Tom Andersen.
Rejlers Norge kjøper opp Omega Holtan. Lederne mener de er en god match, f.v. Ragnar Holtan, Petter Arnesen og Tom Andersen.

Rejlers Norge kjøper Omega Holtan

Rejlers Norge har kjøpt Omega Holtan. Oppkjøpet gjør Rejlers til en av de største rådgivingsaktørene innen elektro, automasjon, energi og klima.

Omega Holtan har 30 medarbeidere rundt omkring i Norge og hovedkontor i Tønsberg. Selskapet er et teknisk rådgivingsselskap innen elektro og automasjon, og omsetter for 40 millioner og har god lønnsomhet.

Rejlers Norge nærmer seg 200 medarbeidere etter oppkjøpet, fordelt på ti kontorer og en total omsetning i 2021 på 240 millioner kroner.

– Sammenslåingen med Omega Holtan er en meget god match, både på fagområder, kompetanse, kultur og geografisk. Vi ser betydelige synergier når Omega Holtan nå blir en del av vårt selskap, sier administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge i en pressemelding.

– Selv om Rejlers er betydelig større enn Omega Holtan er vi kulturelt sett ganske like. Det var viktig for oss som grunnla virksomheten. Når man ser de betydelige endringene som vil skje for bransjen fremover er det et godt valg å gå inn i en større enhet og ta ansvar for de mest komplekse prosjektene, sier styreleder Tom Andersen i Omega Holtan i samme melding.

Selskapet konsolideres fra 1. april 2022.