Administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge. Foto: Rejlers
Administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge. Foto: Rejlers

Rekordresultater for Rejlers i 2021

Rådgivningskonsernet Rejlers leverte sitt beste resultat noensinne i 2021, med økt omsetning, resultat og antall medarbeidere.

Det skriver Rejlers i en pressemelding mandag.

Omsetningen for konsernet økte med 22 prosent, til 2,9 milliarder svenske kroner, og driftsresultatet økte med 42 prosent sammenliknet med 2020. Den norske virksomheten omsatte for 194,4 millioner norske kroner, og hadde et overskudd på 16,6 millioner, heter det i meldingen.

– I 2021 økte vi både i omsetning, driftsresultat og antall medarbeidere. Det er vi godt fornøyde med. Dette er de beste resultatene vi har hatt i vår 80-årige historie, og i fjerde kvartal satte vi rekord på både kvartalsomsetning og -resultat, sier administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge.

Rejlers leverer tekniske konsulenttjenester innenfor energi, bygg, industri og infrastruktur, og vokste innenfor alle områdene i 2021. Majoriteten av oppdragene i Norge er innenfor elektrifisering i ulike former, skriver Rejlers.

– Vi navigerte godt gjennom det uforutsigbare landskapet i pandemiåret 2021. Vi ser et potensial for prisvekst innen tjenestene vi leverer fremover, etter at den tekniske konsulentbransjen har ligget etter flertallet av bransjer vi sammenlikner oss med en periode, sier Arnesen.

I fjerde kvartal omsatte den norske virksomheten for 58,6 millioner kroner, med et driftsresultat (EBITDA) på 5,3 millioner kroner. For den norske virksomheten trekker Arnesen spesielt frem veksten på eksisterende løsninger og infrastruktur.

– Det er et etterslep på tekniske løsninger og dokumentasjon i en rekke ulike bygg og også på offentlig og privat infrastruktur. I tillegg er det en betydelig elektrifisering på mange områder. Vi ser derfor et stort vekstpotensial fremover. I Norge har vi posisjonert oss godt for dette, gjennom økning i antall medarbeidere i 2021, og vil fortsette å ansette nye medarbeidere og vurdere potensielle oppkjøpskandidater i 2022, sier han.