Jan Christian Ringwald er ansatt som finansdirektør i Rejlers Norge. Foto: Katrine Lunke/Apeland.

Jan Christian Ringwald er ansatt som finansdirektør i Rejlers Norge. Foto: Katrine Lunke/Apeland.

Rejlers henter direktør fra EY

Jan Christian Ringwald er ansatt som finansdirektør (CFO) i Rejlers Norge.

Ringwald får en helt sentral rolle i selskapets vekstplaner. Rejlers har en sterk posisjon i Sverige og Finland, og har nå ambisjoner om å ta mer av det norske markedet, skriver Rejlers i en pressemelding.

– Vi er glade for å få Ringwald med på laget. I tillegg til å holde kontroll på selskapet og økonomien vår, vil Ringwald bidra med viktig innsikt og analyse, slik at vi kan sette retning og ta de gode strategiske valgene fremover, sier administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge.

Ringwald kommer fra en konsulentstilling i EY, der 36-åringen primært jobbet mot jernbanesektoren. Han har også vært mange år i Sweco, i ulike roller, både i Norge og globalt, opplyser Rejlers.

– Tidligere har Rejlers blitt sett på som et nisjeselskap i Norge, med sterk faglig tyngde innen elkraft og elektro. Det trigger meg å bygge videre på den høye standingen på disse feltene, når vi nå skal ta mer av markedet innen både jernbane, industri og bygg, sier Ringwald.

– Det er høye forventninger til vekst i Norge. Både Sverige og Finland har godt over tusen ansatte hver. I Norge er vi rundt 130, og vi skal bli langt flere, sier Petter Arnesen.