Sigmund Aabel (t.v.) og Ove Reinhardtsen. Foto: Scanflex
Sigmund Aabel (t.v.) og Ove Reinhardtsen. Foto: Scanflex

Reinhardtsen ny daglig leder i Scanflex

Ove Reinhardtsen har tatt over som daglig leder i Scanflex AS fra 1. august.

Han tar over stafettpinnen etter Sigmund Aabel som er bedriftens gründer og mangeårige daglig leder, helt siden oppstarten 1. oktober 1986, skriver selskapet i en pressemelding.

Scanflex er en produsent av massive innvendige heltredører for boligmarkedet, i tillegg til Pocket-produktene skyvedørskarmer, loftstrapper og kottdører.

Sigmund Aabel har nå gått inn som styreformann i selskapet etter Jan Lien som har vært styreformann i over 30 år.

Ove Reinhardtsen har vært ansatt i Scanflex i 22 år innen salg og marked og har de siste åtte årene vært bedriftens salgs- og markedssjef.

– Jeg har stor respekt for den solide arbeidsgjerningen Sigmund har lagt ned for Scanflex i alle år. Jobben min blir i første rekke å videreføre arbeidet ved å ivareta bedriftens grunnpilarer. Det gjelder den gode bedriftskulturen, alle våre dyktige medarbeidere og trofaste leverandører og ikke minst sørge for at våre produkter også i fremtiden blir foretrukket av alle våre gode kunder både innen- og utenlands. Jeg vil fortsatt ha salgs- og markedsansvaret og kommer til å være en ytterst markedsorientert daglig leder, sier Reinhardtsen i meldingen.