Foto: Rapp Bomek/Bård Gudim
Foto: Rapp Bomek/Bård Gudim

Rapp Bomek skiller bygg-satsing som eget selskap

For å forsterke sin posisjon i bygg -og entreprenørmarkedet har Rapp Bomek valgt å skille ut denne satsingen i et eget selskap som kommer til drive under merkevaren Pyrotec.

– Rapp Bomek har over tid jobbet seg inn i bygg -og entreprenørmarkedet og har etter hvert tatt en posisjon her. Produksjonen til dette markedet har hele tiden ligger på Kapp på Toten og det har vært drevet som en egen virksomhet i konsernet, men under paraplyen til Rapp Bomek, skriver selskapet i en pressemelding. Virksomheten på Kapp kom opprinnelig fra selskapet Pyrotec.

– For å forsterke vår posisjon i bygg -og entreprenørmarkedet har vi derfor valgt å skille ut denne satsningen i ett eget selskap som kommer til drive under merkevaren Pyrotec. Dette mener vi vil tydeliggjøre profilen, og produktene, inn mot dette segmentet og med dette legger vi til rette for tyngre satsning og investeringer i fremtiden. Selskapet kommer til å ha en omsetning på cirka 75 millioner kroner med cirka 40 ansatte og produksjonen vil fortsatt ligge på Kapp. Det vil fortsatt være et tett samarbeid med Rapp Bomek og Pyrotec, heter det i meldingen.

Endringen vil gjelde fra 1. februar 2022.