Illustrasjonsfoto: Rapp Bomek

Rapp Bomek inngår rammeavtale med Statnett

Rapp Bomek har inngått en rammeavtale med Statnett med varighet på fire år og en estimert verdi på 60 millioner kroner. Statnett har opsjon på forlengelse av avtalen med to år, pluss ytterligere to år etter første avtaleperiode.

Kurt Kristoffersen. Foto: Anders Lea Karlskås

- Vi ser frem til samarbeidet med Statnett og selskapets øvrige underleverandører de neste årene. Vi er stolte av å bli valgt, det bekrefter vår posisjon som ledende på utvikling av branndører og sikkerhetsdører. Sikkerhetsmarkedet er i sterk vekst og nye behov for fysisk sikring av kritisk infrastruktur, offentlige bygg, forsvarsanlegg og politi- og beredskapsanlegg er betydelig, sier administrerende direktør i Rapp Bomek, Kurt Kristoffersen i en pressemelding.

Produktene er utviklet og produsert på selskapets anlegg på Kapp ved Gjøvik og i Bodø, og er basert på sikkerhetsprodukter som blant annet er levert til Nationalmuseet og Munchmuseet.

- Rapp Bomek har utviklet en serie med dører fra sikkerhets klasse RC2til RC 6, og har et tett samarbeid med produsenter innenfor avanserte låssystemer. Disse produktene innehar kombinasjonskrav med ytelser

innenfor sikkerhet, brann (EI260s tandarder), røyk og lyd. Behov for kombinasjonsprodukter er blitt mer vanlig og det er mer krevende å utvikle og oppnå kravene i nye og oppgraderte tester, forteller produktsjef i Rapp Bomek, Roger Hjemberg.