Posten Bring sine logoer vil lyse fra toppen av Posthuset også de neste ti årene. Foto: Entra / magent.no
Posten Bring sine logoer vil lyse fra toppen av Posthuset også de neste ti årene. Foto: Entra / magent.no

Posten forlenger med Entra

Posten Bring har signert en ny og forlenget leieavtale med Entra som sikrer at logistikkonsernets hovedkontor vil være i Posthuset i Oslo frem til 2034.

Avtalen med Entra omfatter minimum 8.400 kvadratmeter med kontorlokaler i Posthuset, rett ved Oslo S og Byporten. Den nye og forlengede avtalen strekker seg inn i 2034 og er reforhandlet med tilnærmet samme areal som i dag, skriver Entra i en pressemelding.

– Vi er glade for at vi blir værende i Posthuset også de neste ti årene. Plasseringen av Posten Bring sitt hovedkontor i Posthuset er en flott beliggenhet for våre medarbeidere med god tilgang til kollektivtransport og byen for øvrig. Posthuset er også et viktig signalbygg for oss hvor vi har stolte tradisjoner, sier Nina Yttervik, konserndirektør Mennesker og organisasjon i Posten Bring i meldingen.

Posten Bring er en av Entras største kunder. I forbindelse med forlengelsen av avtalen skal Entra og Posten Bring samarbeide tett om et nytt og mer tilpasset arbeidsplasskonsept hvor strategiske kontorrådgivere fra Entra skal bistå i gjennomføringen av prosjektet.

– At Posten Bring igjen velger Entra ser vi på som en stor tillitserklæring. Det er ekstra stas at vi nå også skal bistå med rådgivning innen utforming av et godt og fremtidsrettet kontor. Posten Bring har allerede jobbet godt internt med å gjøre kontoret til en attraktiv arbeidsplass, og vi gleder oss til å ta del i denne reisen sammen med alle de dyktige folkene i Posten Bring, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.