Pedersen overtar som daglig leder i Betonmast Oslo

Stine Aa. Pedersen overtar som daglig leder for Betonmast Oslo etter Ole-Bjørn Bakke, som vil rendyrke rollen som konserndirektør i Betonmast.

Pedersen kommer fra stillingen som prosjektleder i Betonmast Oslo, og vant frem i konkurranse med flere andre interne kandidater, skriver Betonmast i en pressemelding.

– Stine er en av våre mest erfarne og betrodde medarbeidere, og er en meget god etterfølger til Ole-Bjørn, sier konsernsjef Jørgen Evensen i meldingen.

– Vi vurderte flere gode interne kandidater, og det er ingen tvil om at det gror godt i Betonmast. Når vi landet på Stine, er det etter en grundig prosess. Det er alltid gøy å kunne rekruttere internt, og i denne prosessen var vi aldri i tvil om at vi vil finne den rette kandidaten i egne rekker, legger han til

Stine Aa. Pedersen. Foto: Betonmast
Stine Aa. Pedersen. Foto: Betonmast

Pedersen har vært med i Betonmast siden oppstarten i 2006, og har en variert bakgrunn innen entreprenørvirksomhet. Hun startet sin karriere som betongformann og driftsleder. Siden har hun jobbet som blant annet prosjekteringsleder i Oslo og som miljøsjef for konsernet. Hun har også jobbet med prosjektutvikling i Oslo, og kommer nå fra stillingen som prosjektleder i Betonmast Oslo, opplyser entreprenøren.

– Stine er en erfaren leder og en viktig kulturbærer i Betonmast. Jeg har hatt gleden av å jobbe med Stine i over 20 år, og har sett hvordan hun har utviklet seg til å bli en naturlig lederskikkelse med kapasitet og kompetanse til å ta på seg stadig større oppgaver, sier Ole-Bjørn Bakke.

– Betonmast Oslo består av et unikt team med en rå drive og stolthet for jobben vår. Sammen har vi utviklet selskapet til å bli en lønnsom og konkurransedyktig entreprenør som har bygget noen av de største og mest profilerte prosjektene i Oslo de senere årene. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å lede selskapet videre, sier Pedersen selv.

Pedersen tiltrer som daglig leder i september.