Tommy Stangeland Jahnsen er ansatt som ny regiondirektør for Kruse Smiths entreprenørvirksomhet på Østlandet. Foto: Kruse Smith

Overtar som ny leder i øst for Kruse Smith

Tommy Stangeland Jahnsen overtar som regiondirektør for Kruse Smiths entreprenørvirksomhet på Østlandet.

Jahnsen kommer fra jobben som juridisk direktør i konsernet, og har sittet i konsernledelsen siden han kom inn selskapet i 2018.

– Jeg gleder meg til å skulle lede teamet i arbeidet med å styrke Kruse Smiths posisjon i regionen ytterligere, sier Jahnsen i en melding fra selskapet.

Region Øst gjennomfører for tiden flere store boligprosjekter, en flerbrukshall for Oslo kommune og er i oppstarten av et skoleprosjekt på Lillestrøm.

– Tilbakemeldingen fra våre kunder er at vi oppfattes som et offensivt og utviklingsorientert selskap som det er lett å samarbeide med, og som opptrer forutsigbart og ansvarlig både overfor kunder og samarbeidspartnere. Det er et fint grunnlag å bygge på når vi skal vokse ytterligere i regionen, mener Jahnsen.

Han har tidligere vært konsernadvokat i AF Gruppen Norge, og har lang erfaring som advokat i bygg- og anleggsbransjen blant annet som en del av entrepriseavdeling i advokatfirmaet DLA Piper.

Jahnsen vil fortsatt ha det overordnede ansvaret for de juridiske tjenestene i Kruse Smith, men selskapet starter umiddelbart rekruteringen av ny konsernadvokat.