Helsfyret på Helsfyr i Oslo. Illustrasjon: Goldbox/BundeEiendom
Helsfyret på Helsfyr i Oslo. Illustrasjon: Goldbox/BundeEiendom

Oslobygg flytter til nye lokaler

Oslobygg KF har inngått leiekontrakt med BundeEiendom om nye kontorlokaler i Grenseveien 82 på Helsfyr. Eiendomsforetaket med over 650 medarbeidere flytter inn i nybygget høsten 2024.

Det skriver Oslobygg i en pressemelding tirsdag.

Siden etableringen i 2021 har den kommunale byggherren og eiendomsforvalteren hatt kontorlokaler fordelt på to lokasjoner, men nå har Oslo bystyre vedtatt at foretaket skal samlokaliseres i Grenseveien 82, et nytt bygg på Helsfyr.

– I arbeidet med å finne nye, felles lokaler har vi vektlagt de ansattes innspill om å legge til rette for samhandling og erfaringsutveksling. For et nytt foretak som Oslobygg er det særskilt viktig med lokaler som bidrar til sosialt felleskap, og som fremmer felles kultur. I utvelgelsen har vi vektlagt areal- og miljøeffektive lokaler, som samtidig sikrer gode arbeidsfasiliteter for de ansatte. Grenseveien 82 svarer godt ut på alt dette. Vi gleder oss stort til å flytte inn, sier administrerende direktør Eli Grimsby i Oslobygg.

Administrerende direktør Eli Grimsby i Oslobygg og styreleder Odd-Erik Bunde i BundeGruppen. Foto: Oslobygg
Administrerende direktør Eli Grimsby i Oslobygg og styreleder Odd-Erik Bunde i BundeGruppen. Foto: Oslobygg

Kontorbygget i Grenseveien 82, også kalt Helsfyret, er fortsatt i byggefase, men skal være ferdigstilt og klart til innflytning høsten 2024. BundeEiendom utvikler bygget, som vil bli Breeam Nor-klassifisert som «Excellent».

– Det er ikke hver dag vi signerer en så stor avtale. Vi er stolte og ydmyke over at Oslobygg valgte vårt prosjekt til sitt nye hovedkontor på Helsfyr. Vi ser frem til et langt og godt samarbeid i årene som kommer, og gleder oss til å ønske Oslobygg velkommen til et flott og moderne kontorbygg, sier styreleder i BundeGruppen, Odd-Erik Bunde.