Markedssjef for proffsegmentet i Optimera, Lars Bergerud.

Optimera tar seg av håndverkerne på Bygg Reis Deg

Optimera- og Montér-standen på årets Bygg Reis Deg understreker Optimeras slagord «Du bygger – vi tar oss av resten». Her viser byggevaregiganten at de kan ta seg av det aller meste.

‒ Her viser vi hva vi kan levere, sier markedssjef for proffsegmentet i Optimera, Lars Bergerud.

Standen inne på Norges Varemesse er et utstillingsvindu hvor byggevareforhandleren kan vise frem akkurat hva det er de kan hjelpe håndverkerne med.

En del av standen er viet til Optimeras logistikkløsninger, og en annen til dør- og vindusløsningen deres. I en byggeplasscontainer på standen viser de et utvalg av verktøy, utstyr og arbeidsklær, blant annet Optimeras egne arbeidstøykolleksjon Timbra.

Kleslinjen ble lansert tidligere i høst, men denne uken, på Bygg Reis Deg, ble en kolleksjon av synlighetstøy introdusert for markedet for første gang.

Satt i system

Hele standen er bygget med Optimera Byggsystemer, så standen i seg selv er også en viktig del av BRD-budskapet.

‒ Her viser vi frem løsningene til flere av våre viktigste leverandører. Denne standen har vi bygget nesten uten byggeavfall, forteller Bergerud.

Byggevareleverandøren har kopiert mye av oppskriften fra sist Bygg Reis Deg, og flyr inn omtrent 500 kunder fra hele Norge for å ta dem med på stand i tillegg til et halvannen time langt kursopplegg hvor de får en gjennomgang av hva Optimera kan løse for dem.

‒ Når du bruker en dag på messen er det greit å sitte igjen med noe faglig også. Dette opplegget fungerte veldig godt i 2017, og vi har kopiert vinneroppskriften. Slik sikrer vi at vi får ut budskapet vårt, sier markedssjefen.

Seriespesialist

I tillegg til en selvbygget stand inne på messeområdet og et daglig kursopplegg for Optimera-gjestene, viser de også at de kan bistå med kjøkkenbygging i Optimera-traileren utenfor Norges Varemesse.

Alt av små og mellomstore byggmestre er i målgruppen.

‒ Vi er en generalist, men egentlig er vi å regne som en seriespesialist. Vi skal kunne konkurrere med alle spesialistene, slår Bergerud fast.