Foto: Swerock
Foto: Swerock

Ølen Betong kjøper Swerocks betongvirksomhet i Tromsø

Swerock AS har inngått avtale om salg av selskapets betongvirksomhet i Tromsø som driver med produksjon av ferdigbetong. Kjøper er Ølen Betong AS.

Alle de åtte ansatte ved betongstasjonen får tilbud om å bli med over til Ølen Betong. Eierskiftet er planlagt gjennomført 2. mai, heter det i en pressemelding.

– Swerock Norge har besluttet å fokusere på virksomheten innen pukk og grus, og har klare ambisjoner om å vokse innen dette segmentet. Stasjonen i Tromsø er Swerocks eneste betongstasjon i Norge og da Ølen Betong fremsatte et tilfredsstillende bud valgte vi å selge, sier administrerende direktør Swerock Joar Caspersen, i meldingen.

Ølen Betong skriver i meldingen er veldig fornøyd med avtalen som har kommet i stand med Swerock og har i dag flere betongstasjoner i Nord-Norge, med virksomhet iblant annet Alta, Hammerfest, Kirkenes, Tana og Vadsø.

– Ølen Betong har de siste årene ekspandert i Nord-Norge, men frem til nå har vi ikke hatt tilstedeværelse i Tromsø. Dette oppkjøpet endrer på det og vi ser nå frem til også å betjene markedet i Tromsø-regionen, sier daglig leder i Nordic Concrete Group Svein Atle Berge i meldingen.

Partene er enige om at kjøpesummen er konfidensiell. Transaksjonen er avhengig av godkjenning fra konkurransemyndighetene.