Roy Cato Jørgensen er ansatt som daglig leder i Sotra Rør, mens Roy Kristiansen tiltrer som daglig leder i Unik VVS - begge selskaper i Allier Gruppen.

Roy Cato Jørgensen er ansatt som daglig leder i Sotra Rør, mens Roy Kristiansen tiltrer som daglig leder i Unik VVS - begge selskaper i Allier Gruppen.

Nye ledere i Allier-selskaper på Vestlandet

Unik VVS og Sotra Rør, som er en del av Allier Gruppen, har ansatt nye daglige ledere fra 1 mars.

Mike Kristiansen går fra Sotra Rør og blir ny daglig leder i Unik VVS, mens Roy Cato Jørgensen tar over som ny daglig leder i Sotra Rør, ifølge en pressemelding fra Allier Gruppen.

Mike Kristiansen har langt fartstid fra Sotra Rør, og har gått fra lærling til daglig leder. Under hans ledelse har bedriften vokst fra 8 til 20 ansatte, har blitt kåret til gasellebedrift i 2016 og satset på nye markeder som næring og rehabilitering av bad.

– Selv om det er litt vemodig å slutte i Sotra Rør, gleder jeg meg til å ta fatt på en ny rolle i et selskap med mange kompetente folk. Jeg ser frem til å videreutvikle Unik VVS, og vi skal bli en enda tydeligere aktør innen borettslag samtidig som vi skal fortsette å rehabilitere bad og betjene privatmarkedet, sier Kristiansen.

Han tar over etter Helge Olsen, som går over i en nyopprettet stilling som forretningsutvikler.

Roy Cato Jørgensen blir ny daglig leder i Sotra Rør. Han ble ansatt som prosjektleder i 2019 og har blant annet vært ansvarlig for Spildepollen barnehage, Lonevegen barnehage og Damsgård Restaurant. Jørgensen er utdannet rørleggermester og var tidligere prosjektleder i Caverion med ansvar for Lagunen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven. Det blir gøy og sikkert utfordrende å være i en rolle der jeg har større mulighet til å påvirke og stake ut retning for bedriften. Jeg legger ikke opp til store endringer, men vil fortsette arbeidet med digitalisering og ta i bruke relevant ny teknologi, sier Jørgensen

Både Unik VVS og Sotra Rør er en del av Allier Gruppen, som er en av de største totalentreprenørene innenfor de tekniske byggfagene på Vestlandet.