Ronnie Speychal. Foto: Europrofil.

Ny toppsjef i Europrofil

Ronnie Speychal har tiltrådd stillingen som administrerende direktør i Europrofil AS og Europrofil AB.

Speychal har lang erfaring fra ulike lederroller i det svenske selskapet, og med sin kompetanse og innsikt skal han styrke og utvikle den norske bedriften videre, skriver Europrofil i en pressemelding.

Europrofil, som i år kan feire 50-års jubileum, har hovedkontor i Sykkylven og omsatte for 115 millioner kroner i 2019. Det danske konsernet IAI Holding er eiere av det norske Europrofil AS, samt det svenske Europrofil AB.

– Det er med stor ydmykhet og respekt for Europrofils lange og solide historie at jeg har tatt på meg denne utfordringen. Jeg setter stor pris på at organisasjonen både har lang erfaring og høy kunnskap, men fremfor alt det store engasjementet som alle bidrar med. Mange har vært med selskapet lenge, og det er dette stabile fundamentet som har bidratt til at vi kommer dit vi er i dag. Det er individer som ved ulike anledninger har hatt stor innvirkning på utvikling og suksess, men vi må ikke glemme at alle ledd i en kjede er viktig for at det skal fungere. Sammen skal vi være stolte av de første 50 årene, og sammen tar vi en nysgjerrig tilnærming til fremtiden, sier Ronnie Speychal.

Europrofil utvikler, produserer og leverer produkter i tynnplatestål til byggmarkedet, og rustfrie stålprodukter til internasjonal papirindustri og syrevasking blant annet til maritim sektor, skriver Europrofil i meldingen.