Stein Klakegg blir ny regiondirektør i OBOS Stor-Bergen. Foto: OBOS

Ny regionsdirektør i OBOS Stor-Bergen

Stein Klakegg blir ny regiondirektør i OBOS Stor-Bergen.

Det skriver OBOS i en pressemelding mandag.

Stein Klakegg tiltrer stillingen som regionsdirektør i OBOS Stor-Bergen, etter at nåværende regiondirektør Anne Gine Hestetun slutter for å gå over i politikken litt før sommeren 2015.

Klakegg har, ifølge meldingen fra OBOS, bred ledererfaring, blant annet fra stillingen som administrerende direktør i Sparebanken Vest og flere ledende stillinger i Rieber og Søn.

Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen. I dag er Klakegg daglig leder i Stenoco, et selskap han selv eier og hvor han arbeider med styrearbeid og rådgivning i strategi, ledelse og finansiering.
– Jeg er svært glad for at Stein Klakegg har takket ja til stillingen som ny regiondirektør i OBOS Stor-Bergen. Hans mangeårige ledererfaring og gode nettverk vil bidra til å ytterligere utvikle vår virksomhet i Bergen og Hordaland, sier konsernsjef Martin Mæland i OBOS.
– Jeg gleder meg til å ta fatt i lederjobben i OBOS Stor-Bergen. OBOS er en kompetent og ressurssterk organisasjon med store ambisjoner om lønnsom videreutvikling i bergensområdet. Jeg ser frem til å arbeide med kunder, medarbeidere og nære samarbeidspartnere, sier Stein Klakegg.
Ved utgangen av 2014 hadde OBOS 20.876 medlemmer i Bergen og Hordaland.