Susanne Larsen. Foto: Bravida
Susanne Larsen. Foto: Bravida

Ny økonomidirektør i Bravida Norge

Susanne Larsen (42) er ansatt som ny økonomidirektør (CFO) for Bravida Norge, og vil også inngå i ledergruppen.

Larsen kommer fra stillingen som Head of Group Controlling i NRC Group, og tiltrer stillingen 1. september.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på stillingen, og ser frem til å styrke Bravida Norge ytterligere i tiden fremover. Med flere år bak meg i byggebransjen, har jeg bygget meg opp en god forståelse av bransjen og prosjektvirksomhet, og samarbeidet aktivt med bærekraftsteamet i NRC om datafangst og rapportering av deres gode og bærekraftige løsninger. Dette er høyst relevant også for Bravida, og jeg håper å kunne bidra aktivt med min kompetanse også på dette feltet, sier den påtroppende økonomidirektøren i en pressemelding.

Larsen har vært i NRC Group siden 2019. Hun har tidligere vært Group Controller i Vinci Energies Norway (tidligere Infratek AS) og har flere års erfaring fra Ernst & Young i både Norge og Tyskland.

– Jeg ser frem til at Susanne skal begynne hos oss. Hun har mye erfaring og kompetanse som vil tilføre stor verdi for oss som selskap. Susanne vil også komplettere ledergruppen på en veldig fin måte med sitt engasjement, sine menneskelige egenskaper og sin kunnskap, sier Tore Bakke, administrerende direktør i Bravida Norge, i meldingen.