Aage Tengs. Foto: Veidekke

Ny leder i Block Berge Bygg

Aage Tengs tok 1. februar over som daglig leder i Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg AS på Klepp i Rogaland.

Tengs overtar etter Egil Vestbø som fortsetter i selskapet som markedsansvarlig, skriver Block Berge Bygg-eier Veidekke i en pressemelding.

- Block Berge Bygg har de senere årene gjort store investeringer og tiltak for å gjøre både produktene og produksjonen på fabrikken i Klepp mer bærekraftig, noe markedet i stadig større grad etterspør og verdsetter. Dette er en forutsetning for at vi skal lykkes i årene som kommer, og jeg gleder meg til å fortsette denne utviklingen sammen med våre nær 200 ansatte, sier Aage Tengs i meldingen.

Tengs (51) kommer fra Arendal, og har de senere årene hatt ansvar for forretnings­utvikling og ledelse i forskjellige deler av Veidekke. Han har bred erfaring fra byggebransjen i både Norge og Sverige. Tengs kjenner også Block Berge Bygg godt fra 2017 da han fungerte som daglig leder med ansvaret for omorganiseringen av bedriften til et rendyrket produksjon- og montasjeselskap av betongelementer.

- Jeg er veldig glad for at Aage Tengs har takket ja til å overta etter Egil Vestbø. Aage er en erfaren leder med bred bakgrunn i Veidekke, og samtidig er jeg veldig fornøyd med at Egil blir med oss videre i rollen som markedsansvarlig for Norden. Dette kommer til å styrke vår posisjon som en av de ledende aktørene innen prosjektutvikling, produksjon og montasje av råbygg i betong, sier styreleder Are Westbye i Block Berge Bygg.