David Kruse (til venstre) er valgt inn som ny styreleder i Solid Gruppen, og Terje Lyngaas er ansatt som Solid Gruppens første konsernsjef. Foto: Solid Gruppen

Ny konsernsjef og ny styreleder i Solid Gruppen

Terje Lyngaas er ansatt som konsernsjef og David Kruse valgt inn som ny styreleder i Solid Gruppen.

Det skriver Solid Gruppen i en pressemelding.

Som et ledd i å profesjonalisere og videreutvikle felles funksjoner etablerer Solid Gruppen nå en ledelse i konsernet som skal støtte nåværende virksomhet og jobbe med nye satsingsområder, heter det i pressemeldingen.

Konsernsjef Terje Lyngaas kommer fra Frigaard Gruppen, hvor han har vært finansdirektør. Han blir den første konsernsjefen i Solid Gruppens historie.

Styreleder David Kruse har tidligere jobbet som daglig leder i Hultafors Group AB i Sverige.I 2019 var han også innleid som finansdirektør i Solid Entreprenør. Kruse tar over rollen som styreleder fra gründer John Y. Johansen som dermed går ut av styret i Solid Gruppen.

Trond Delbekk og Arild Borgersen, som har vært med i styret i ti år, fortsetter. Eierne av selskapet, Runar Oustorp, Kim A. Johansen og Lasse Johansen, fortsetter i sine stillinger i konsernet, med Kim A. Johansen og Lasse Johansen som virksomhetsledere for henholdsvis Solid Prosjekt og Solid Entreprenør.