Dag Sveinung Liven gjør comeback i HRP. Foto: Privat.
Dag Sveinung Liven gjør comeback i HRP. Foto: Privat.

Ny i HRPs ledergruppe

Dag Sveinung Liven går tilbake til HRP AS etter sju år utenfor huset. Liven blir direktør med oppgave om å videreutvikle satsing på prosjektledelse inn mot privatmarkedet.

Dag Sveinung Liven er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Han kom til HRP i 2013 som direktør for Infrastruktur, og var med i vel tre år før han søkte seg ut. Han har erfaring med flere store og komplekse prosjekter. Samtidig har han hatt sentrale lederroller i ulike selskaper i løpet av sine 20 år byggebransjen. Sist i Opplandske Betong. Dette melder HRP i en pressemelding.

På under seks år har HRP doblet antall ansatte, og har nå passert 500.

HRP AS er landsdekkende leverandør av prosjektledelse, byggeledelse, utredning og analyse, rådgiving, arkitekttjenester og sikkerhetsrådgiving.

– HRP har doblet seg siden jeg var her sist, men mye er gjenkjennelig. Ledelse og kultur står sentralt. Kompetansen og bredden i selskapet har økt. Med så mange flinke ansatte og fortsatt gründer-ånden i behold, var lett å si ja til å bli med på denne reisen videre, sier Liven i meldingen.

Administrerende direktør Jan Arild Kingswick er fornøyd med å ha fått Liven tilbake i selskapet, og viser til at han har opparbeidet seg betydelig bransjeerfaring i tillegg til at han har prosjektlederkompetanse og har vist gode lederevner.

– Det vil være viktig for oss når vi nå setter enda større fart på vår satsning i det private markedet, uttaler Kingswick.