Monto J. Hussain. Foto: NRC
Monto J. Hussain. Foto: NRC

Ny daglig leder i Norsk Saneringsservice

Monto J. Hussain har tiltrådt som ny daglig leder i Norsk Saneringsservice AS, og nå vil selskapet vokse innen markedet for riving og miljøsanering.

- Monto har en spennende bakgrunn som vi er sikre på at passer godt i både Norsk Saneringsservice og NRC Group. Han har inngående kjennskap til vår kjernevirksomhet og markedet vi opererer i, noe som vil bidra til å utvikle Norsk Saneringsservice videre, sier Øystein Eide-Fredriksen, Divisjonsdirektør Miljø NRC Group Norge i en pressemelding.

Norsk Saneringsservice er en del av NRC Group sin miljødivisjon, og selskapet har de siste årene vunnet  flere store kontrakter, som senest riving og miljøsanering av Bane NOR sin godsterminal i Bergen.

- Vi er i et marked med stort potensial, samtidig som at bransjen er i en endringsfase som er veldig spennende. Kravene i bygg- og anlegg blir stadig skjerpet, og spesielt med tanke på bærekraft og miljøhensyn. Dette gir oss mange muligheter. Nå ser jeg virkelig frem til å bli kjent med alle menneskene i Norsk Saneringsservice, og at vi sammen skal videreutvikle både selskapet og bransjen, sier Monto J. Hussain.

Hussain er sivilingeniør, og har over 15 års erfaring innen bygg-, anlegg- og offshorebransjen. Han startet sin karriere innen olje og gass hvor han jobbet i Technip, Kongsberg Oil and Gas og Subsea 7, før han ble en del av AF Gruppen og AF Decom offshore. Hussain kommer nå fra stillingen som Leder for Strategi og Forretningsutvikling i Aktiv Veidrift Entreprenør.