Ellef Kure og Hans Ellingsen. Foto: Norsecraft

Ny daglig leder i Norsecraft Geo

Ellef Kure (48) er ansatt som ny daglig leder i Norsecraft Geo AS fra 1 september.

Han kommer fra det globale konsulentselskapet Capgemini hvor han blant annet har jobbet som director innenfor det grønne skiftet og digital transformasjon. Han har tidligere vært daglig leder for selskapet Tocircle Industries AS. Kure har bakgrunn som sivilingeniør fra NTNU i Trondheim og en master i management fra BI.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben som daglig leder i Norsecraft Geo AS. Jeg ser at selskapet har et stort potensial med produkter og kompetanse som er ledende innen det digitale skiftet bygg og anleggsbransjen er inne i, sier Ellef Kure i en pressemelding.

- Vi er svært glade for at Ellef takket ja til jobben som leder av Norsecraft Geo AS. Han har en veldig allsidig og spennende bakgrunn som passer veldig godt inn i Norsecraft Geo sin kultur og fremtidige planer. Jeg ser frem mot et tett og godt samarbeid med Ellef, sier avtroppende daglig leder i Norsecraft Geo, Hans Ellingsen.

Hans Ellingsen vil konsentrere seg om videreutvikling av Norsecraft konsernet med spesielt fokus på oppkjøp og utvikling av nye forretningsområder.