Knut Erik Eriksen startet 1. juni som ny daglig leder i Huth & Wien Engineering. Foto: Huth & Wien Engineering

Knut Erik Eriksen startet 1. juni som ny daglig leder i Huth & Wien Engineering. Foto: Huth & Wien Engineering

Ny daglig leder i Huth & Wien

Knut Erik Eriksen ansatt som ny daglig leder for Huth & Wien Engineering AS (HWE). Han startet i den nye stillingen 1. juni.

Han begynte i firmaet som systemansvarlig 1. mars 2022, og tok i sommer over som daglig leder etter Tomm Harald Huth, som nå er arbeidende styreleder.

– Før jeg kom til Huth & Wien jobbet jeg som prosjektleder hos betongentreprenøren Engebretsen Betong i to år. Før det jobbet jeg fire år som prosjektingeniør i Vatvedt Technology, som leverer ovner til smelteverk, sier Eriksen i en kommentar til Byggeindustrien.

Han har opprinnelig svennebrev som orgelbygger og har jobbet med det både som lærling og som produksjonsleder. Eriksen hadde også et avbrekk her hvor han tok en maskiningeniør-utdannelsen ved HIØ avdeling Østfold fra 1998 til 2003.

– Jeg ser på det som en stor utfordring og gleder meg til å lede og utvikle HWE i årene som kommer. Vi er et lite firma med seks gode kollegaer, sier Eriksen, som understreker at han mener det er viktig med fokus på mennesker.

– Både kollegaer, samarbeidspartnere og kunder skal oppleve at de blir hørt og tatt på alvor, og både små og store oppgaver skal gjøres riktig, slik at vi fremstår som en god og seriøs leverandør og kunde, sier Eriksen.