Gerald Maximilian Bliem. Foto: Cembrit

Ny arkitekt ansatt i Cembrit

Gerald Maximilian Bliem er ansatt som ny arkitekt i Cembrit AS.

Bliem startet i selskapet i januar.

- Han er 45 år og har kontor på Slemmestad, men kommer til å reise en del rundt på arkitektkontorer i Oslo og på Østlandet når smittesituasjonen tillater det, heter det i en melding fra selskapet.

De peker på at det vil bli et tett samarbeid mellom Cembrits distriktssjefer rundt om i Norge og Bliem. Han er utdannet arkitekt med erfaring innenfor faget og arkitekturkonkurranser. Han har tidligere jobbet for arkitektkontorer i München, Trondheim og Oslo, samt vært grunder og daglig leder innenfor kunst- og kulturfeltet.

- Jeg trives godt med å skape entusiasme for kunst, design og arkitektur - og med prosjekter som krever både kreativitet og gjennomføringsevne. Tiden som gallerist og daglig leder har styrket min evne til å håndtere en hektisk hverdag, samt å handle ansvarsbevisst og løsningsorientert. Som arkitekt er jeg svært opptatt av detaljer, kvalitet og estetikk, og har lært meg å jobbe strukturert mot tidsfrister samt å være inspirator for nye impulser. Det er derfor jeg går med glede inn i min nye jobb som bindeledd mellom arkitekt og Cembrit Norge, sier Bliem i meldingen.