Administrerende direktør Verner Hølleland i HP Norge (til venstre) og administrerende direktør Hans Fredrik Johansen i Vrex. Foto: Vrex
Administrerende direktør Verner Hølleland i HP Norge (til venstre) og administrerende direktør Hans Fredrik Johansen i Vrex. Foto: Vrex

Norske Vrex går sammen med HP om VR

Den norske samhandlingsplattformen Vrex og den internasjonale teknologigiganten Hewlett-Packard Company (HP) skal samarbeide om å tilby nye løsninger for samhandling i virtuell virkelighet (VR).

Det skriver Vrex i en pressemelding denne uken.

Vrex og HP inngår nå et partnerskap om å tilby en nøkkelferdig løsning for samhandling i VR. HP-Vrex-partnerskapet kan, ifølge pressemeldingen, gi ett enkelt kontaktpunkt for VR-utstyr for bygg- og anleggsnæringen uansett hvor i verden man befinner seg. Samarbeidet lar brukerne av Vrex-plattformen få ferdigkonfigurert utstyr gjennom sin HP-forhandler.

– I HP tror vi at Virtual Reality vil være et viktig verktøy for at virksomheter skal jobbe smartere og mer effektivt fremover. Hele næringslivet og bygg- og anleggsbransjen spesielt har gjort en formidabel digital transformasjon gjennom pandemien. Distribuert, digital samhandling har blitt standarden, og stadig flere er klare til å ta VR i bruk gjennom verdifulle og engasjerende verktøy. Dette er grunnen til at vi samarbeider med Vrex for å bringe en nøkkelferdig løsning til markedet, sier administrerende direktør i HP Norge, Verner Hølleland, i pressemeldingen.

– I Vrex så vi at en stor barriere kundene våre brukte tid på, var å skaffe og konfigurere maskinvaren som trengs for å nyte fordelene av vår VR-samhandlingsplattform. Våre kunder fortjener den samme globale leveranse, service og support på maskinvaren slik de får på vår SaaS- plattform, kommenterer administrerende direktør Hans Fredrik Johansen i Vrex.