Foto: Fredrik Hagen / NTB

Foto: Fredrik Hagen / NTB

Norsk Hydro og Norconsult inngår ny rammeavtale

Norsk Hydro og Norconsult har inngått en ny rammeavtale på teknisk rådgivning knyttet til fornybar energi og industri.

Ifølge meldingen har partene hatt tilsvarende rammeavtaler i flere år, og Norconsult ser på den nye rammeavtalen som en anerkjennelse.

– Det er en anerkjennelse av Norconsults leveranser at vi inngår en ny rammeavtale med Hydro. Hydro er i en særklasse i Norge som både et stort nasjonalt kraftselskap og samtidig et internasjonalt ledende industrikonsern. Dette gjør Hydro til et spesielt spennende selskap for en tverrfaglig rådgiver som Norconsult, sier Sten-Ole Nilsen, konserndirektør for Fornybar energi i Norconsult i en pressemelding.

«Rammeavtalen som inngås mellom Norconsult og Hydro, sikrer Hydro og datterselskapene kapasitet og kompetanse, samtidig gir den Norconsults rådgivere mulighet til å jobbe med en portefølje av spennende oppdrag i en rekke fagdisipliner», heter det i meldingen.

Norsk Hydro har rundt 33.000 ansatte fordelt på 40 land, og er til stede i en rekke markedssegmenter for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi. Norconsult har om lag 6.300 medarbeidere fordelt på rundt 140 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, og har hovedkontor i Sandvika i Bærum.