Administrerende direktør Otto Poulsen i NorBetong. Foto: NorBetong.

NorBetong deler opp Stor-Oslo og forsterker organisasjonen

NorBetong har lyttet til tilbakemeldinger fra kundene og deler nå Stor-Oslo i de to regionene Viken vest og Oslo.

NorBetong har valgt å dele region Stor-Oslo i to mindre regioner som også fysisk vil være tettere på drift og kunders prosjekter, skriver NorBetong i en pressemelding.

–Tilbakemeldinger fra våre kunder forteller oss at de ønsker tettere lokal oppfølging i sine prosjekter. NorBetong har en sterk merkevare når vi snakker om produkt- og betongteknologi, og arbeidet med å gjøre dette mer tilgjengelig for våre kunder er viktig for oss, sier administrerende direktør Otto Poulsen i NorBetong.

Rekrutterer internt

Region Viken vest ledes av Henning Emilsen, og region Oslo ledes av Magnus Skjeggerud. Begge har ifølge NorBetong lang fartstid fra bransjen. Emilsen har tidligere jobbet som driftsleder for NorBetong på Slemmestad, og produksjonsleder i Oslo. Magnus Skjeggerud har jobbet som betongteknolog i ferdigbetongleverandørens avdeling i Bergen, og som teknologisjef i selskapet.

– Dermed er vi sikret at vi får inn høy kompetanse og fortsetter med intern rekruttering, noe jeg er meget fornøyd med, sier Poulsen

Forsterker salgsapparatet

NorBetong forsterker også salgsapparatet i organisasjonen.
– Vi styrker salgsapparatet med en teknisk selger i hver region, også utenfor Oslo, sier Poulsen.

Endringene en del av en større strategi

I tillegg til endringer og forsterkninger i egen organisasjon, så vil NorBetong også inkorporere HeidelbergCement Pumps & Trucks (HCPT) i driftsorganisasjonen, skriver selskapet i meldingen.

– Produktspekteret vårt vil dermed bli vesentlig styrket med inkorporeringen av pumpeselskapet. HCPT har betongpumper med rekkevidde fra 25-56 meter, som utfyller vår eksisterende bilpark på en god måte, fastslår Poulsen.

Grønne biler

Fremover kommer man dermed til å se stadig flere transportkjøretøy fra NorBetong merket i de grønne fargene til HeidelbergCement-konsernet, som NorBetong er en del av, står det i meldingen.

Ifølge NorBetong vil selskapets nye pumper i Oslo kjøre på enten biodiesel, eller ha elektrisk trommeldrift.

– Dette støtter opp under våre miljøambisjoner, og det gjør at vi kan tilby en tettere integrasjon av leveringstjenester. I tillegg har pumpene også andre rekkevidder enn det vi har kunnet tilby i NorBetong tidligere, så det er en god match for oss, sier Poulsen.