Nina Hage. Foto: Bulk Industrial Real Estate

Nina Hage blir ny konserndirektør i Bulk

Nina Hage begynner i Bulk Industrial Real Estate AS etter sommeren. Hun kommer fra stillingen som eiendomsutvikler i Solon Eiendom ASA, og har tidligere hatt tilsvarende stilling i AF Gruppen ASA.

Hage starter som ny konserndirektør (EVP) i Bulk Infrastructure AS med ansvaret for Industrial Real Estate, ett av tre forretningsområder i selskapet. Hun kommer fra stillingen som eiendomsutvikler i Solon Eiendom og starter i Bulk i august.

- Bulk er et veldig spennende selskap med imponerende resultater og utvikling. Tung kompetanse er koblet med ambisjoner og tydelige vekstmål, og bærekraftsatsingen gjennomsyrer alle prosesser. Gjennom mange år på utviklersiden har jeg sett at fremtidsvisjoner og gjennomføringsevne skaper resultater. I Bulk Industrial Real Estate finnes begge deler og det gleder jeg meg veldig til å kunne utvikle videre, sier Nina Hage i en pressemelding.

- Med Nina på plass får vi en leder med bred erfaring fra ulike sider av eiendomsutvikling i tillegg til sterke kommersielle egenskaper. Bulk har ambisiøse målsettinger for å vokse industrieiendomsområdet vårt i Norden både organisk og strukturelt, og Nina bringer den rette energien og «can do» attituden som kreves for å lykkes, sier Jon Gravråk, CEO i Bulk Infrastructure Group AS.

Bulk Industrial Real Estate inngår i Bulk Infrastructure AS der virksomhetsområdene er industrieiendom og digital infrastruktur gjennom datasentre og fibernett. Selskapet har siden starten i 2006 bygget, og har under oppføring mer enn 450.000 kvadratmeter industribygg.