Foto: Neumann Bygg

Foto: Neumann Bygg

Neumann Bygg åpnet byggevarehus i Slemmestad

Neumann Bygg åpnet tysdag sitt nye varehus i Slemmestad i Asker.

– Sammen med Shark Arkitekter og Seltor har Neumann utviklet lokalene som tidligere huset Byggform i Eternitveien 8 i Slemmestad, skriver selskapet i en pressemelding. Her er nesten 6.000 kvadratmeter trelasthall og proffsenter bygget sammen.

Varehuset i Slemmestad er Neumanns andre lokasjon på Østlandet, og en del av planen om å få et større fotfeste også i Østlandsregionen. Askim åpnet i 2020, neste år er det Sarpsborg som står for tur.

Foto: Neumann Bygg

Foto: Neumann Bygg

Slemmestad er Neumanns 20. varehus.

Det nye varehuset inneholder en trelasthall med drive thru under tak, listverkrom og et proffsenter og showroom. Varehuset åpner med 13 medarbeidere.

Ordfører i Asker kommune, Lene Conradi, deltok på åpningen, og bistod varehussjef Ketil Rønning og butikkleder Michelle Gunnberg med åpningsseremonien.

– Vi har lagt bak oss en krevende periode, som hele byggenæringen har kjent på. Men vi ser at pilene så vidt har begynt å snu i riktig retning, og vi er mer optimistiske enn på lenge. Vi tror bunnen er nådd, og ser frem til å være et positivt tilskudd for den profesjonelle kunden i et særdeles spennende marked i Slemmestad og omegn, sier administrerende direktør Kjell Paulsrud i meldingen.

Foto: Neumann Bygg

Foto: Neumann Bygg