Ove Ugelstad. Foto: Nordic Concrete Group

NCG ansetter Ove Ugelstad som prosjektleder

Nordic Concrete Group AS (NCG) har flere store infrastrukturprosjekter på trappene, og har som følge av dette styrket sin organisasjon med å ansette Ove Ugelstad som prosjektleder i en nyopprettet stilling.

Ove Ugelstad kommer fra AF Anlegg, hvor han har vært prosjektleder for tunnel og underjord i mange år.

- Han starter i jobben 3. mai, og vil ha en sentral rolle i NCGs mange store infrastrukturprosjekter som kommer over hele landet fremover, heter det i en pressemelding. NCG-selskapene Ølen Betong og Skedsmo Betong har kontrakter på nærmere 350.000 kubikkmeterbetong, til en verdi av rundt 430 millioner kroner, for Veidekke i Drammens-området og for Skanska i Oslo.

- Ugelstad vil jobbe med disse prosjektene, i tillegg til at hans solide kompetanse på anlegg og underjord vil bli benyttet i hele NCG-systemet, skriver selskapet.

– Jeg takker for tilliten jeg har fått av NCG og gleder meg til å bidra til at NCG fortsetter å være en foretrukken leverandør av ferdigbetong i Oslo- og Drammensegionen. Jeg ser frem til å ta fatt på nye spennende oppgaver, og følge opp og samarbeide tett med NCGs kunder, leverandører og alle de flinke folkene i NCG, sier Ugelstad i.

NCG er svært tilfredse med at de nå har fått han med seg på laget.

– Vi kjenner Ove godt gjennom flere år som kunde på prosjekter han har hatt ansvar for hos AF Anlegg. Vi er svært glade for at han nå ønsker å bli med på laget vårt, og at han tok utfordringen med en litt en annerledes rolle. Nå blir han å finne på leverandørsiden, i stedet for å være kunde. Vi er sikre på at hans sterke kompetanse, spesielt innen tunnel og sprøytebetong, og gode bransjekunnskap generelt, vil styrke oss betraktelig i markedet, sier Svein Atle Berge, som er daglig leder i NCG.

Ove Ugelstad vil ha base i Oslo Vest, hvor NCG har de to største kontraktene per i dag.