NCC selger Østensjøveien 27. Foto: Kolonihaven.no

NCC selger Østensjøveien 27 for 457 mill.

NCC Property Development AS selger kontorbygget Østensjøveien 27 i Oslo til et syndikat tilrettelagt av RS Platou Real Estate AS og Malling & Co Eiendomskapital AS.

Avtalen har en verdi på 457,5  millioner kroner. Overtagelsen finner sted 17. desember 2013 og har resultateffekt i 4. kvartal 2013.

Stian Nicolaus i RS Platou Real Estate og administrerende direktør i NCC Property Development, Rolf Thorsen, undertegnet salgsavtale for Ø27. Foto: NCC

- Vi er fornøyd med å ha kommet i havn med dette salget i et litt krevende finansklima. Det betyr mye for oss å finne gode kjøpere til våre utviklingseiendommer etter hvert som de er ferdig utviklet. Salget og prisen viser at markedet etterspør moderne, miljøsertifiserte bygg, sier Rolf Thorsen, administrerende direktør i NCC Property Development AS.

Østensjøveien 27 (Ø27) ferdigstilles i desember 2013 og i midten av måneden flytter leietakerne NCC, Norsk Dental Depot, Weifa, Mysoft og Constructor Norge inn i nybygget. Bygget er 94 prosent utleid.

Bygget har passivhusstandard og BREEAM-sertifiseres minimum til karakteren ”Very Good”.

Ø27 ligger sentralt plassert på Bryn/Helsfyr. Bygget er tegnet av det anerkjente danske arkitektfirmaet Henning Larsen Architects og bygget av NCC Construction AS.

 Foto: Kolonihaven.no