Næringsmeglere forener krefter

Sandia Megling slår seg sammen med Eiendomsplan Næringsmegling (EPN), som dermed flytter fra Skøyen til Sandia Gruppens lokaler i Brynsalléen 4 på Bryn-Helsfyr.

Axel Eide blir partner og daglig leder, mens Per Kristian Lundquist fortsetter som styreleder i Sandia Megling. Christian Egge blir megler og partner.

- Vi har mange likhetstrekk, samtidig som vi utfyller hverandre godt. Sammen får vi større portefølje og nettverk, styrket kompetanse og et bredere nedslagsfelt, sier Axel Eide.

Han har inntil nå vært daglig leder og partner i EPN, og har bred erfaring fra utleie, utvikling, salg og forvaltning av næringseiendom siden 1990.

- EPN tilfører oss relevant og verdifull erfaring og kompetanse, og har en interessant portefølje både i og utenfor Bryn-Helsfyr-området. Sammenslåingen gir oss økt kapasitet, og gjør at vi kan påta oss større og mer kompliserte oppdrag innen både utleie og kjøp/salg av næringseiendom, sier styreformann Per Kristian Lundquist.

Sandia Megling og EPN har i en årrekke samarbeidet om prosjekter på mer uformell basis, og ønsker med sammenslåingen å skape en vesentlig mer slagkraftig enhet.