Nå kan du lese årets digitale hagemessemagasin

Allerede 5. april åpner Hagemessen på Lillestrøm dørene til årets store hagebegivenhet. Her kan du lese årets offisielle messemagasin til Hagemessen.

Hage.no har også i år produsert magasinet som deles ut gratis ved inngangen under messedagene på Lillestrøm 05.-07. april. Nå kan du lese hele bladet i digital versjon på våre nettsider. 

Les hagemessemagasinet 2019 her

Det viktige uterommet
Årets magasin er på 60 sider og er produsert av hage.no /Bygg og Anlegg Media. Bladet vil inneholde spennende og matnyttige artikler om hage og uterom, samt messenyheter, hallkart og nyttig info om Hagemessen.

Magasinet deles ut gratis til publikum på Hagemessen, og i tillegg skal det distribueres i 15.000 eksemplarer til Byggeindustriens abonnenter. Magasinet blir også publisert digitalt på hage.no og bygg.no.

Som mediepartner til Hagemessen har hage.no og Byggeindustrien stått for redaksjonelt innhold, annonsesalg og produksjon av magasinet for niende år på rad.

– Hage- og utemiljøsegmentet er noe som blir stadig viktigere både for offentlige og private utbyggere – og er en essensiell del av alle større byggeprosjekter. Derfor har vi i Byggeindustrien/bygg.no i stadig økende grad også sett mot denne delen av utbyggingsprosjektene vi omtaler. Vi ser at det bygges mange flotte utomhusanlegg i forbindelse med utbyggingen av både boliger og yrkesbygg – i tillegg til anleggsprosjektene. Samtidig opplever vi at grønne muligheter blir stadig viktigere på byggenes takkonstruksjoner, sier sjefredaktør Arve Brekkhus i Byggeindustrien og hage.no.

Stor messe
I fjor samlet Hagemessen på Lillestrøm nærmere 20.000 besøkende over tre dager og er utvilsomt den største begivenheten for hagefolket her hjemme, og prosjektleder Marit Sagen kan rapportere at hagefolket har mye å glede ser til rundt årets messe også.

– Messen er for alle som har interesse for hage og uterom. Vi har godt over 200 utstillere med smått og stort, og her vil publikum finne stor variasjon innen hagemøbler, hageutstyr- og redskaper, planter og frø, gressklippere, drivhus, utestuer, terrasse, solskjerming og mattorg – for å nevne noe, sier Sagen.

Hun forteller at veldig mange kommer for å få inspirasjon til egne hager og uteområder og for å handle planter og hageutstyr.

– Vi har et titalls gartneriutsalg på plass, og utvalget av drivhus og hagestuer er som vanlig veldig stort. Vi håper på minst like mange besøkende i år og kan love både publikum og utstillere en grønn og innholdsrik messe, sier messegeneralen.

Møteplass for hagefolket
Siden 2009 har hage.no samarbeidet med Norges Varemesse om messemagasinet.

– Hagemessen har som målsetting å skape en arena for inspirasjon, kunnskap, gode kjøp – og ikke minst være møteplassen for hagefolket. Magasinet er et oppslagsverk under selve messa, og vi tror mange tar vare på det i etterkant. Hagestoff er aktuelt året rundt, sier prosjektleder Sagen. 

Les hagemessemagasinet 2019 her