Foto: Kilian Munch

Maxbo Ole Deviks vei kåret til årets beste Maxbo-varehus

Under fagmessen Arena ble Maxbo Ole Deviks vei på Alnabru i Oslo kåret til kjedens beste varehus.

– Varehuset hadde en salgsvekst på 13 prosent i 2019. Dette er en meget sterk prestasjon i et marked med stor konkurranse. Gjennom effektiv drift og hardt arbeid mot tydelige mål, kan varehuset også vise til svært gode resultater. Men aller viktigst er at teamet vårt i Maxbo Ole Deviks Vei berømmes av kundene våre for et meget høyt servicenivå, sier Thomas Støkken, administrerende direktør i Løvenskiold Handel, som eier Maxbo-kjeden, i en pressemelding.

Espen Andersen er varehussjef på Maxbo Ole Deviks vei. Han driver varehuset sammen med 15 ansatte. Maxbo trekker frem at varehuset er særlig populært hos proffkundene.

– Hovedgrunnen til at vi har lykkes, er de ansatte. Vi har en god blanding av folk som utfyller og bruker hverandre i hverdagen, som gjør at kunden lykkes med sitt prosjekt, sier Andersen.

I året som har gått har varehuset lagt om driften, slik at regionlageret pakker alt av materiell som skal til byggeplass. Dette skal gir mer effektiv drift i varehus og bedre tid til hver kunde.

–  Vi har jobbet målrettet og hardt for å bedre bunnlinjen og for å bli enda bedre på kundeservice. Det er små marginer og tøff konkurranse, sier Andersen i meldingen.

Espen Andersen har vært varehussjef på Maxbo Ole Deviks vei i tre år.

I tillegg til prisen for Årets varehus, ble det delt ut priser til regionvinnere under Arena-messen. Maxbo Trøgstad vant pris i Region Øst, Maxbo Trysil vant pris i Region Innlandet, Maxbo Proff Bergen vant pris i Region Kysten og Maxbo Sandefjord vant pris i Region Sør.