Varehussjef Andreas Kure Berntsen (til venstre) og Løvenskiold-Vækerø-konsernsjef Carl Otto Løvenskiold åppnet den nye trelasthallen i Fredrikstad. Foto: MaxboFoto: MaxboVarehussjef Andreas Kure Berntsen (til venstre) og Løvenskiold-Vækerø-konsernsjef Carl Otto Løvenskiold åppnet den nye trelasthallen i Fredrikstad. Foto: MaxboVarehussjef Andreas Kure Berntsen (til venstre) og Løvenskiold-Vækerø-konsernsjef Carl Otto Løvenskiold åppnet den nye trelasthallen i Fredrikstad. Foto: Maxbo

Maxbo åpnet ny trelasthall i Fredrikstad

Onsdag denne uken åpnet Maxbo Fredrikstad en totalrenovert trelasthall.

– Dette er et svært viktig område for oss, sa konsernsjef i Maxbo-eier Løvenskiold-Vækerø, Carl Otto Løvenskiold, da han innviet trelasthallen onsdag.

Åpningen omtales i en pressemelding fra Maxbo torsdag morgen.

– Vi har de siste årene rustet opp kraftig i Østfold-området, blant annet med å styrke proff-organisasjonen med et eget team på tolv personer her i Fredrikstad, sier Løvenskiold i pressemeldingen.

Den nye trelasthallen er 80 meter lang og 26 meter bred, med flere kjørefelt og lastesoner.

Til høsten skal Maxbo Fredrikstad bygge om butikken, og denne skal etter planen stå ferdig til neste år, heter det i meldingen.

Salgsdirektør Christian Mathisen har ansvaret for proffsalget i Østfold-området. Han har tro på at investeringene i Fredrikstad vil lønne seg.
– Dette er et område i stor utvikling, og med utfordrende konkurranse. Den skal vi møte med flere parallelle forbedringer, som vil komme kundene våre til gode. Åpningstiden på varehuset er nå utvidet til klokken seks om morgenen, og vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet gjennom nettløsningen Min bedrift. Legger du til våre nye logistikkløsninger og tidsbesparende tjenester som byggesystemer og byggeplasstjenester, så utgjør dette et tilbud som jeg tror våre kunder vil sette stor pris på, sier Mathisen.