MAD inn i Arkitektbedriftene

Arkitektkontoret MAD har nå meldt seg inn i Arkitektbedriftene i Norge.

Med det blir enda et stort og kreativt miljø med i fellesskapet for å styrke arkitektbransjens interesser overfor myndigheter og resten av byggenæringen.

MAD ble grunnlagt for 19 år siden av Nicolai Riise, Trond Elverum og Kurt Singstad. Siden det har MAD ekspandert med kontor i Bergen, og har nå 40 ansatte. Kontoret har hatt Arkitektbedriftenes kvalitetssystem MAKS i flere år.

- MAD utgjør et kreativt og viktig miljø i bransjen. Så vi er veldig glad for at de nå endelig har meldt seg inn, sier administrerende direktør i Arkitektbedriftene Egil Skavang.

2016 har vært et spennende år for MAD. Blant deres store nåværende prosjekter er det nye samlokaliserte mediehuset i Bergen og sjøfrontprosjekt Dokken i Bergen. 1. november fikk de inn flere partnere og ny daglig leder.

- Vi ble medlem i Arkitektbedriftene på grunn av gode medlemsfordeler, og fordi vi ser verdien av å løfte i fellesskap. Arbeidet som gjøres av Arkitektbedriftene er viktig for hele byggenæringen, sier MADs CEO Oslo, Åshild Wangensteen Bjørvik.