<p></p><p>MAJESTETISK UTSIKT: På 1000 m.o.h monteres takelementene til det nye fritidsboligprosjektet Gaustatoppen Lodge på Rjukan.  Foto: Geir Andres Sætre</p>Montasje av takelementer på Gaustatoppen Lodge. Foto: Geir Andres SætreMontasje av takelementer på Gaustatoppen Lodge. Foto: Geir Andres SætreMontasje av takelementer på Gaustatoppen Lodge. Foto: Geir Andres SætreMontasje av takelementer på Gaustatoppen Lodge. Foto: Geir Andres SætreMontasje av takelementer på Gaustatoppen Lodge. Foto: Geir Andres SætreMontasje av takelementer på Gaustatoppen Lodge. Foto: Geir Andres SætreMontasje av takelementer på Gaustatoppen Lodge. Foto: Geir Andres Sætre

Luftig elementmontasje tusen meter over havet

Det er ingenting å si på utsikten fra den luftige arbeidsplassen til de som bygger Gaustatoppen Lodge.

Som montasjebas i Ringsaker Vegg- og Takelementer (RVT) jobber Hans Øyvind Stai på mange forskjellige byggeplasser rundt om i Norge. Dog er det ikke mange som kan by på en slik utsikt som på fritidsboligprosjektet ved foten av Gaustatoppen i Tinn i Telemark.

Ifølge en pressemelding fra Brumunddal-bedriften har RVT i samarbeid med A til Å Entreprenører montert ferdigproduserte takelementer på bygg L. Siden 2007 er det bygget 10 bygg fordelt på 144 leiligheter, og dette er det fjerde bygget som RVT leverer og monterer takelementer på.

Det er Rjukan-bedriften A til Å Entreprenør som har ferdigstilt råbygget i betong, samt bærelinjer i stål og treverk, mens RVT har spesialprodusert takelementene på fabrikken i Brumunddal.

Bildene ble tatt i midten av november. Prosjektet skal etter planen ferdigstilles 3. kvartal 2021.