Administrerende direktør i Løvenskiold Handel, Thomas Støkken, blir ny styreleder i Virke byggevarehandel. Arkivfoto.

Løvenskiold-leder blir ny styreleder i Virke byggevarehandel

Thomas Støkken er valgt som ny styreleder i Virke byggevarehandel. Han overtar rollen etter Knut Strand Jacobsen.

Thomas Støkken har vært administrerende direktør i Løvenskiold Handel AS siden 2017 og har sittet som nestleder i Virke Byggevarehandel.

Den nyvalgte lederen peker på at byggenæringen er landets største fastlandsnæring og at byggevarehandelen er en vesentlig aktør i verdikjeden.

Virke Byggevarehandel ønsker å være en klar og tydelig stemme på vegne av handelen. Som en integrert del av verdikjeden, og gjennom godt samarbeid med de andre aktørene, vil handelen ha en viktig rolle for å nå næringens mål om redusert klimaavtrykk, økt effektivitet og sysselsetting, sier Støkken i en kommentar.

Bransjedirektør  iVirke Byggevarehandel, Aslaug Koksvik, mener Løvenskiold Handel-lederen er riktig person for oppgaven.

– Thomas Støkken har med sin bakgrunn stor forståelse for fremtidens muligheter og utfordringer innenfor bransjen. Virke har en viktig rolle å spille på vegne av fellesskapet med tanke på både digitalisering av handelsprosesser, databaseløsninger, og ikke minst følge utviklingen på bærekraft, klima og miljø. Det blir veldig bra å få Støkken inn som ny styreleder, sier Aslaug Koksvik, bransjedirektør for Virke Byggevarehandel.

Med seg i styret får den nye styrelederen følgende personer:

Kjell Paulsrud -Neumann Bygg (nestleder)

Audun Løhre - Gausdal Landhandleri

Espen Braathen - OBS bygg

Raymond Gabrielsen - Byggmakker

Erik Tønnesen - Optimera.

Audun Løhre fra Gausdal Landhandleri er valgt som byggevarehandelens representant til styret i Norsk Byggtjeneste AS.