Foto: Hav Eiendom
Foto: Hav Eiendom

Line blir ny styreleder i Hav Eiendom

Olav Line blir ny styreleder i Hav Eiendom.

Endringene i Hav Eiendom-styret ble vedtatt på Hav Eiendoms generalforsamling tirsdag 2. mai, skriver de i en pressemelding.

Olav Line, administrerende direktør i Mustad Eiendom, blir ny styreleder. Avtroppende styreleder, havnedirektør Ingvar M. Mathisen i Oslo Havn KF, får en ny rolle som nestleder i styret. Omrokkeringen gjøres for å styrke kompetansen på eiendomsutvikling ytterligere i forkant av flere viktige byutviklingsprosjekter på Grønlikaia og på Filipstad.

Line har tidligere vært administrerende direktør i Selvaag Eiendom AS og Norwegian Property ASA. Han har også sittet i Hav Eiendom-styret siden 2020, og kjenner organisasjonen godt.

– Jeg har jobbet innen eiendom fryktelig lenge, og det er ingen tvil om at Hav Eiendom har de mest spennende oppgavene i landet for alle som er interessert i bærekraft, eiendom og byutvikling. Det er en stor ære å bli spurt om å være styreleder i Hav Eiendom, sier Line i meldingen.

Marianne Marthinsen, styreleder i Oslo Havn KF, selskapet som eier Hav Eiendom, er glad for å knytte til seg en styreleder med sterk kompetanse innen eiendomsutvikling.

– Nå skal Hav Eiendom ta på seg større oppgaver, med en større portefølje. Derfor er det riktig med en styreleder som er profesjonell på eiendomsutvikling, sier Marthinsen i samme melding.