Lene Eikefjord blir den nye lederen for BMS.

Lene Eikefjord ny leder av BMS

Lene Eikefjord er ansatt som ny leder av Byggenæringens Mediesenter (BMS) etter Leo Nygænen.

Eikefjord har en lang og innholdsrik erfaring fra byggenæringen. Hun kommer nå sist fra stillingen som prosjektleder for utvikling og gjennomføring av GNIST prosjektutdanning i Skanska Norge AS. Tidligere har hun også arbeidet både i Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg (EBA) og har vært assisterende prosjektleder for Byggekostnadsprogrammet.

– Vi er meget tilfreds med å ha fått Lene til å lede BMS. Hun har den riktige erfaringen og kompetansen vi var ute etter til å fylle denne stillingen, og vi er overbevist om at hun vil bygge videre på porteføljen i BMS, sier adm. dir. Ragnar Sandin i Bygg og Anlegg Media AS, som står bak Byggeindustrien/bygg.no og BMS.

Lene Eikefjord forteller at hun ser frem til å bli en del av Bygg og Anlegg Media, og videreutvikle kommunikasjons- og mediesenteret BMS.

- Byggenæringens Mediesenter har opparbeidet seg en god posisjon i byggenæringen, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å bistå virksomhetene i næringen. Det er mange muligheter for utvikling og BMS er et allsidig senter som kan tilby flere ulike tjenester, så dette blir veldig spennende og interessant, sier Eikefjord.

Hun sier at Skanska har vært en fantastisk arbeidsplass for henne.

– Jeg har lært utrolig mye disse nesten seks årene jeg har vært ansatt i Skanska. Den erfaringen vil komme godt med når jeg nå tar fatt på nye arbeidsoppgaver for hele byggenæringen, legger hun til.

Eikefjord vil senest tiltre stillingen 1. februar.