Erik Grannes, Block Watne.

Lederskifte i Block Watne Trøndelag

Erik Grannes tar fra nyttår over som leder for Block Watnes distriktskontor Trøndelag etter Trond Flønes.

Grannes (38) kommer fra stillingen som prosjektleder i Block Watne distriktskontor Trøndelag og er bosatt på Svedberg i Malvik kommune.

Han har jobbet to år i Block Watne som prosjektleder og er utdannet ingeniør bygg fra Høgskolen i Narvik. Grannes har lang erfaring fra entreprenørbransjen (Hent) og fra byggherresiden (Koteng), og har hatt ansvaret for både bolig og næringsprosjekter, ifølge en pressemelding fra Block Watne.

- Vi er godt fornøyde med å ha funnet en god kandidat til stillingen som distriktssjef i selskapet, og det er spesielt hyggelig at vi fant ham internt i bedriften. Dette viser at vi kan tilby medarbeidere med ambisjoner ledende stillinger i selskapet, sier Per Nesbakken, direktør operativ enhet i Block Watne AS.

Nåværende distriktssjef Trond Flønes slutter etter eget ønske for å gå over i rollen som prosjektleder utvikling ved distriktskontor Trøndelag.

- Vi takker Trond Flønes for innsatsen med å bygge en solid organisasjon, med gode resultater og grunnlag for ytterligere veks og ønsker samtidig Erik Grannes lykke til med spennende utfordringer i sin nye rolle som distriktssjef, sier Nesbakken.