Are Ellingsve, kjededirektør i XL-BYGG. Foto: XL-BYGG

Ladstein Bygg går fra Byggmakker til XL-BYGG

Ladstein Bygg har i 25 år vært en del av byggevarekjeden Byggmakker, men bytter fra 1. januar til Mestergruppens byggevarekjede XL-BYGG.

– Dette gjør vi på grunn av at konkurransen er blitt større i bransjen. Med de gode vilkårene i Mestergruppen får vi mulighet til å bedre betingelsene for våre proffkunder og få flere kunder i et stadig tøffere byggevaremarked. Den nye avtalen trer i kraft 1. januar, så dette blir en kjekk og travel tid framover, sier daglig leder og medeier i Ladstein Bygg, Stephan Dickinson til avisa Øyaposten.

Ladstein Bygg omsatte i 2018 for 43 millioner kroner. I tillegg til å drive byggevarehus er selskapet også Nordbohus-forhandler og en aktiv utbygger i lokalområdet på Finnøy i Boknafjorden.

- Vi er svært glad over å få Ladstein Bygg inn som medlem i kjeden. I XL-BYGG tror vi på sterke lokale bedrifter, som kjenner sitt eget lokalmarked godt. Ladstein Bygg er en markant spiller i sin region, som investerer i sitt eget varehus, og er en aktiv medspiller med gode krefter i området, sier kjededirektør Are Ellingsve i XL-BYGG i en pressemelding.

- Med tilstedeværelse på Finnøy styrker XL-BYGG sin posisjon ytterligere i Rogaland.