Tommy Bogan Larsen (fra venstre), Roger Hulsund, Roy Buarø, Snorre Almås, Terje Stein, Morten Følstad, Jonas Brenntrø, Roger Dahl, Jorunn Iren Husby, Stein Arve Nilsen, Ole Axel Frengen. Sittende foran: Frank Nilsen, Thomas Rise Refsnes, Jan Olav Jensen og Bendik Slind i KLP Eiendomsdrift Trondheim er Årets grønne driftsteam. Foto: Inbovi

KLP Eiendomsdrift Trondheim kåret til Årets grønne driftsteam

KLP Eiendomsdrift Trondheim ble belønnet med tittelen Årets grønne driftsteam under Grønn Byggallianses digitale grønne driftskonferanse denne uken.

Det skriver Grønn Byggallianse i en pressemelding torsdag.

— Nå ble vi glade! Det er en veldig flott utmerkelse å få, og vi vet at konkurransen var sterk. Det er viktig for oss å få vist frem at KLP Eiendomsdrift Trondheim har fokus på bærekraftig drift og vedlikehold, sa teknisk sjef Jorunn Iren Husby da teamet mottok prisen på den digitale grønne driftskonferansen til Grønn Byggallianse.

Prisen for Årets grønne driftsteam gis, ifølge pressemeldingen, til et driftsteam som inspirerer andre og utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen gjennom driften av bygg. I 2020 kåres Årets grønne driftsteam for åttende gang.

I valget av årets vinner har juryen lagt vekt på at teamet har gjort det lille ekstra i driften av bygget og hatt en positiv påvirkning i nærmiljøet, heter det i pressemeldingen.

Ambisjonsnivået har ligget over det som er bransjestandard, og de har gjort tiltak i driften for å virkelig jobbe med de gjentagende utfordringene i drift, skriver Grønn Byggallianse om vinnerne.

Juryen trekker særlig frem fire konkrete årsaker til at KLP Eiendomsdrift Trondheim ble kåret til Årets grønne driftsteam:

  • Grønne avtaler med leietakerne
  • Grønne tak og bikuber
  • Avfallsrom malt i flotte farger, med musikkanlegg og informasjonsplakater som også gir leietager/bruker mulighet til å forstå hvorfor de setter miljø i fokus
  • Vinner av utmerkelsen Årets sykkelvennlige arbeidsplass 2019 i Trondheim kommune