Kjell Håkon Helgesen. Foto: Foamrox
Kjell Håkon Helgesen. Foto: Foamrox

Kjell Håkon Helgesen tilbake i Foamrox

Etter å ha fratrådt stillingen som daglig leder for Foamrox i 2020, er Kjell Håkon Helgesen nå tilbake i en ny rolle i samme firma.

Han tiltrer i stillingen som daglig leder i Cellular Glass Nordic AS (CGN) som er et datterselskap i Foamrox, samtidig som han vil bidra i den daglige driften av moderselskapet, skriver Foamrox i en pressemelding. 

De siste tre årene har han innehatt stillingen som salgsdirektør i SGGC GmbH, en ledende produsent av produksjonslinjer for celleglass med base i Tyskland.

– Vi er svært glade over å kunne ønske Kjell Håkon Helgesen hjertelig velkommen tilbake i vårt selskap. Siden hans forrige ansettelse har Foamrox gjennomgått betydelige endringer. Med spennende prosjekter på horisonten og markante fremskritt innen produktutvikling i løpet av de siste tre årene, er selskapets fremtid svært spennende. Helgesen vil spille en sentral rolle i våre internasjonale ambisjoner og vil spesielt fokusere på etablering av en celleglassfabrikk her i Norge, sier daglig leder Glenn A. Jakobsen i Foamrox i meldingen.

Helgesen er utdannet sivilingeniør med tilleggsutdannelse innenfor administrasjon og økonomi, og har i tillegg lang internasjonal erfaring fra lederstillinger i byggenæringen.

– Foamrox er et utrolig spennende og innovativt selskap å bli en del av igjen og jeg ser virkelig frem til å bli med på å videreutvikle firmaet. Foamrox er basert på celleglass-plater laget av resirkulert glass og disse produktene ønsker vi å kunne fremstille her i Norge med en fabrikk. Dette kommer til å medføre enda lavere klimagassutslipp på alle våre produkter, noe som vil forbedre miljøegenskapene, sier Helgesen i samme melding.