Kenneth Kløw

Kenneth Johansen Kløw ny leder for IcopalTak

Kenneth Johansen Kløw er ansatt som ny direktør i IcopalTak. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i kulde- og varmepumpeentreprenøren Eptec, samt salgs- og markedssjef for Europa og Afrika i Mettler Toledo. 

- Med fagbrev som maskinarbeider, og deretter to grader som både sivilingeniør og siviløkonom, har han sammen med sin erfaring i ulike selskaper et solid grunnlag for å lede takentreprenøren IcopalTak i et tøft marked. Med den solide bakgrunnen fra både økonomi- og ingeniørfaget, i tillegg til en sterk kommersiell teft, kommer Kenneth til å tilføre entreprenørvirksomheten vår mye positivt. I tillegg har han solid prosjekterfaring og mange tanker og ideer som vil være til nytte for hele virksomheten, sier Håkan Magnusson, administrerende direktør i BMI Norge.

- Respekt for historien
IcopalTak har ni avdelinger spredt rundt i landet, og Kløw ser frem til å bli kjent med organisasjonen. Han er også veldig positiv til å fortsatt jobbe i byggebransjen og på entreprenørsiden.

- Det er veldig spennende det som skjer med nye BMI Norge, og IcopalTak som en del av det. Det er fortsatt en omstilling for alle, men det er en av tingene jeg ser frem til å lede selskapet gjennom, sier Kløw.

Merkevaren Icopal blir ikke borte med navneendring til BMI Norge, og skal videreføres på asfalt takbelegg.

- Nøkkelen til suksess i en slik virksomhet som IcopalTak er at vi klarer å gjennomføre prosjekter på en effektiv måte og med høy kvalitet. Icopal har et unikt merkenavn i Norge, og det skal vi respektere og bygge videre på fremover, sier Kløw.

Fokus på rekruttering
En av utfordringene til IcopalTak og generelt i takbransjen er tilgangen på kvalifisert arbeidskraft, sertifiserte taktekkere.

- Rekrutteringen er absolutt noe jeg vil ha fokus på. Å bli taktekker er en spesialutdannelse som gir gode muligheter innen byggebransjen, og en jobb i IcopalTak betyr gode muligheter for videreutvikling i et stort konsern, sier Kløw.

Kløw begynte i stillingen 2. januar 2019 og vil ha base på hovedkontoret til BMI Norge på Fjellhamar.