Kebony vant prisen for «Best Innovation» i kåringen til Best Business Awards i London (foto: Kebony):

Kebony vant pris for beste bedriftsinnovasjon

Det norske selskapet har utviklet et revolusjonerende og bærekraftig alternativ til tropiske tresorter. På bakgrunn av det har de vunnet prisen for «Best Innovation» i kåringen til Best Business Awards i London.

Tildelingen av prisen, har som mål å fremheve organisasjoner som har et identifiserbart behov for en innovativ miljø-teknologisk produksjon, samt hatt suksess i markedet. Kebony sin innovative teknologi bruker et biprodukt fra sukkerrør produksjonen, for å forvandle myke bærekraftige tresorter til et holdbart trevirke med ytelser og estetikk av tropiske treslag.

Kebony, som også har datterselskap i Sverige og Danmark, er det eneste nordiske selskapet som har vunnet en Best Business Award eller blitt nominert til en World Economic Forum Technology Pioneer pris. Det er en prestasjon som anerkjenner selskapets bærekraftige bidrag til en miljøvennlig fremtid.

─ Kebony er en pioner innen utvikling av nye naturlige materialer for bærekraftig bygging. Innovasjonsmetoden for behandling av bærekraftige treverk, til å gi de samme kvaliteter som hardt treverk, skaper en sensasjon for dagens konstruksjonsindustri, sier styreformann i Best Business Awards, Andrew Areoff.

Arnt Kristian Barsten, nordisk salgsdirektør i Kebony er svært fornøyde med å bli anerkjent av Best Business Awards.

─ Denne prisen har en klar sammenheng med den økende etterspørsel for miljøvennlig treverk med høy kvalitet, sier han i en pressemelding.