Jackopor Plank 150 mm vil passe inne i kjernen på alle Thermomur-serier med 150 mm kjerne. De andre typene er produsert i de ulike Thermomur-blokkenes fulle bredde. Illustrasjon: Jackon Isolasjon.

Jackon lanserer Jackopor Plank

Jackopor Plank i ekstra hard EPS er den nye, skrufaste smyglisten til Jackon Thermomur.

– Jackopor Plank er det nyeste resultatet av Jackons kontinuerlige forskning og nytenkende produktutvikling, heter det i en pressemelding.

Den er produsert i ekstra hard Jackopor EPS, med en densitet på over 130 kg/m3. Dette betyr at Jackopor Plank er skrufast, tåler minimum 100 kg i uttrekk og skal være velegnet til innfesting av dører og vinduer i Thermomur. Den skal dessuten være sterk nok til å tåle støpetrykk, og kan erstatte 36x148 mm til avstiving av dør- og vindusåpninger i Thermomur.

I sammenhenger der man vanligvis benytter 36x148 mm trevirke, vil Jackopor Plank 150 mm være en erstatning. Sammenlignet med vanlig trevirke skal Jackopor Plank være lett i vekt og lett å skjære og tilpasse, samtidig som man har fordelen av å få alt til byggeplass på samme leveranse.

Jackopor Plank produseres i lengder på 2,4 m, og selges i stk. De kappes ned til riktig lengde med glødetråd eller vanlig sag.

Nyheten produseres i 4 ulike typer, tilpasset de ulike Thermomur-seriene.