Illustrasjonsfoto: BMO Entreprenør.

Fire nye kontrakter til BMO Entreprenør

Endúr ASAs datterselskap BMO Entreprenør har denne uken signert to kontrakter og ligger svært godt an til å sikre seg ytterligere to.

Det opplyser entreprenørselskapet i en pressemelding.

– Vi opplever en betydelig etterspørsel etter tjenestene vi leverer. Spesielt ser markedet for rehabilitering av infrastruktur sterkt ut fremover, sier Jeppe Raaholt i BMO Entreprenør.
Torsdag denne uken ble tilbudene for rehabilitering av Hamangtunnelen åpnet. Tunnelen ligger i Sandvika i Bærum og har vært stengt i rundt et år, mens det har pågått arbeid på det lokale veinettet. Åpningsprotokollen viser at BMO Entreprenør er laveste tilbyder med en tilbudssum på cirka 25 millioner kroner.

– Dette er et prosjekt som passer oss svært godt. Våre dyktige medarbeidere har bred kompetanse og lang erfaring med rehabilitering av betongkonstruksjoner, sier avdelingsleder i BMO Entreprenør, Bent Asbjørnhus.

Tunnelen som stod ferdig i 1983 er 330 meter lang. Rehabiliteringsarbeidet skal gjennomføres i perioden frem til 1.oktober i år og innebærer i hovedsak betongrehabilitering og støping av nye betongvegger i hele tunnelens lengde, i tillegg til utskifting av store deler av det elektriske anlegget, opplyser BMO Entreprenør.

Den siste uken har selskapet også signert avtaler om vedlikehold for Oslo Havn KF og bruforsterkning på Kongsvingerbanen for Bane NOR. Førstnevnte gjelder drift og vedlikehold for sporområdene til Oslo havn og har en varighet på to år, med opsjon på ytterligere to år. Arbeidene på Kongsvingerbanen er vedlikehold og forsterkninger av to broer. Dette er et arbeid som begynner i mars og som ferdigstilles i løpet av sommeren. I tillegg er BMO Entreprenør også lavest ved åpning av tilbudene på bruvedlikehold i Finnmark i 2021 og 2022, skriver BMO Entreprenør i meldingen.
Avtalene har en samlet verdi på i underkant av 50 millioner kroner og det aller meste skal ifølge entreprenørselskapet gjennomføres i inneværende år.

– Jeg gleder meg spesielt over at vi er ekstremt konkurransedyktige når det er kontrakter som vi mener passer oss godt, sier Jeppe Raaholt.