Claus Brucker (t.v.) og Oliver Kristensen startet i Husqvarna Construction Products 2. januar.

Husqvarna Construction Products tar over HTCs salg i Norge

I begynnelsen av 2018 kjøpte Husqvarna Construction Products opp HTCs produkt- og produksjonslinje, og HTC har stegvis blitt innlemmet i Husqvarnas salgsorganisasjon i de forskjellige landene de er representert i.

Fra og med mandag 16.desember tok Husqvarna Construction Products Norge offisiellt over salgs- og serviceansvaret i Norge.

Claus Brucker og Oliver Kristensen, som til sammen har over 40 års erfaring med HTC i Norge, startet i Husqvarna Construction Products 2. januar.

– Vi gleder oss til å videreutvikle HTC i Norge, sammen med nye kollegaer og med Husqvarnas apparat i ryggen. Året har allerede startet veldig bra, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Claus Brucker, salgssjef HTC i en pressemelding.

HTC har over 20 års erfaring innen leveranser av maskiner og diamantutstyr innen betongsliping.

– Med denne tilveksten blir 2020 et nytt, spennende år for Husvqarna Constrcution Products. Claus og Oliver vil tilføre vår salgsorganisasjon verdifull kompetanse, og vi ser frem til et godt og fruktbart samarbeide med nye og gamle kunder, sier Bent Rune Madslien, country manager Husqvarna Construction Products.