Mona Jentoftsen er ny markeds- og kommunikasjonssjef i Rejlers. Foto: Rejlers
Mona Jentoftsen er ny markeds- og kommunikasjonssjef i Rejlers. Foto: Rejlers

Hun er ny markedssjef i Rejlers

Mona Jentoftsen er ansatt som markeds- og kommunikasjonssjef i rådgivningsselskapet Rejlers. Hun er i dag markedssjef og avdelingsleder for kontroll i Rejlers-selskapet Omega Holtan.

Det skriver Rejlers i en pressemelding onsdag.

Jentoftsen har jobbet i Omega Holtan i tolv år. Hennes nye rolle er et resultat av at Rejlers Norge i april kjøpte Omega Holtan, heter det i meldingen.

– Vi er svært glade for at Mona har sagt ja til denne stillingen. Rejlers Norge vokser raskt, og markeds- og kommunikasjonsarbeidet blir stadig viktigere for oss. Vi har betydelige vekstambisjoner i Norge, derfor er vi fokusert på kommunikasjon overfor potensielle medarbeidere og oppdragsgivere, sier administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge.

Mona Jentoftsen har en bachelorgrad i markedsføring fra Handelshøyskolen BI og et år med arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitet i Bergen. Hun var driftssjef og markedssjef i Telia, før hun kom til Omega Holtan. Hun var før det markedssjef for Scanmar i åtte år. Hun vil fortsette i sine tidligere roller i Omega Holtan, i tillegg til markeds- og kommunikasjonssjef-stillingen.

– Arbeidet med å posisjonere og differensiere Rejlers fra de andre rådgivningsselskapene er en spennende oppgave. Vi er ledende innenfor elektrifisering, som er relevant både i et langsiktig bærekraftperspektiv og et mer kortsiktig strømsparingsperspektiv. Å få være med å forvalte og styrke en merkevare som har vært i markedet i 80 år er en glede, sier Jentoftsen i pressemeldingen.